Xem Nhiều 4/2023 #️ How To Turn Off “Find My Friends” On Iphone &Amp; Keep Your Location Secret # Top 7 Trend | Kichcauhocvan.net

Xem Nhiều 4/2023 # How To Turn Off “Find My Friends” On Iphone &Amp; Keep Your Location Secret # Top 7 Trend

Cập nhật thông tin chi tiết về How To Turn Off “Find My Friends” On Iphone &Amp; Keep Your Location Secret mới nhất trên website Kichcauhocvan.net. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

When Apple released iOS 13 in September 2019, it brought a lot of big changes to the iPhone – and some smaller, subtler ones that you may not notice at first glance. One of those adjustments: Find My iPhone and Find My Friends have been combined into one app called “Find My.” This is an update that is available in iOS 14 as chúng tôi you don’t want to share your location with your friends, you can still turn off Find My Friends in iOS 14 and keep Find My iPhone turned on.

The Find My iPhone app lets you track the last known location of your phone, iPad, and laptop, while Find My Friends allows you to share your location with other people and see where they are if they choose to share with you. In previous iOS releases, the features were located in two separate apps, so iOS 14 does make it more convenient to switch between the two. Still, if you aren’t comfortable sharing your location with other people – whether you have security and privacy concerns or just don’t want to – you can keep Find My iPhone on and disable Find My Friends. Here’s what you need to do.

Open The “Find My” App

After you update to iOS 13 or later versions, the app should show up on your device. If you can’t find it, open search and type in “Find My.”

When you open the app, you’ll see a toolbar at the bottom with three icons labeled People, Devices, and Me.

Tap the Me Icon

Once you tap the Me icon, you’ll see a “Share My Location” option. If you toggle it off, your current location won’t be visible to the people you were sharing it with previously. They’ll see a “location unavailable” message when they attempt to pull up your location, which is the same message the app shows if your phone is turned off.

Check iPhone Settings

After you turn off location sharing, your iPhone registers the change in Settings. To make sure that Find My Friends is no longer enabled, open Settings and tap your name and picture at the very top of the screen. Then, look for the Find My option. You’ll see that “Share My Location” is now automatically toggled off after making changes in the Find My app, but Find My iPhone is still on.

Stop Sharing With Specific People

If you want to stop sharing your location with a specific person, you can also make this change in the new Find My app. Tap the People icon at the bottom of the screen in the app, then select the person from the list. From there, tap Stop Sharing My Location, and they’ll now see “Location Unavailable” when they open Find My and search for your location.

You can also choose to turn off individual device tracking in the app if you aren’t interested in using Find My iPhone. But if you want a way to track down your misplaced phone while still keeping your location private from the people on your contact list, turning off location sharing is your best bet.

Cách Sửa Lỗi Wireless Capability Is Turned Off

Lỗi wireless capability is turned off thường xảy ra khi máy tính phát hiện ra rằng bộ phát wifi bị vô hiệu hóa bên ngoài và nó không thể tự bật. Lỗi này rất chung chung và có thể tương ứng với rất nhiều tình huống khác nhau. Nó xuất hiện khi bạn chạy Windows Network Diagnostics khi bạn không thể kết nối Internet.

Các tình huống này bao gồm lỗi ở các cài đặt BIOS, nút bị tắt, các trình điều khiển đã lỗi thời vv

Cách sửa lỗi wireless capability is turned off

Lỗi wireless capability is turned off thường xuất hiện khi bạn cập nhật hệ điều hành hoặc khi bạn cập nhật BIOS hoặc cài đặt bản cập nhật Windows gần đây. Chúng tôi liệt kê một số giải pháp khác nhau cho lỗi wireless capability is turned off này. Bắt đầu với cái đầu tiên và làm theo cách của bạn từ trên xuống để giải quyết lỗi wireless capability is turned off.

Giải pháp 1: Bật WiFi trên Sử dụng Chuyển đổi vật lý / Bàn phím

Ngày nay, nhiều máy tính xách tay có bộ chuyển mạch vật lý cho phép người dùng bật hoặc tắt WiFi một cách nhanh chóng chỉ bằng một nút. Nó cung cấp sự dễ dàng để làm việc và khả năng tiếp cận nhanh chóng khi muốn bật hay tắt wifi. Có thể là phần chuyển đổi phần cứng đã bị vô hiệu hóa làm cho thông báo lỗi. Tìm bất kỳ nút nào có mặt ở cạnh máy tính xách tay hoặc ở dưới màn hình hay ở đâu đó.

Khác với nút vật lý, cũng có các tùy chọn để tắt WiFi bằng cách sử dụng một tổ hợp phím. Chúng cũng cung cấp các chức năng tương tự như chuyển đổi phần cứng; dễ truy cập và khả năng tiếp cận.

Các nút này thường yêu cầu bạn nhấn nút “Fn” trước khi bạn có thể nhấn chúng. Cấu hình này có thể khác nhau giữa các laptop. Nhìn xung quanh bàn phím của bạn xem bất kỳ phím nào có hình wifi.

Trong một số laptop, cũng có một tính năng cảm ứng hiện ở gần cuối màn hình của bạn. Hãy thử tìm kiếm đánh dấu của một biểu tượng wifi và chạm vào biểu tượng đó để bật đúng.

Một phím chung để bật nó là “ Fn + F2 “.

Giải pháp 2: Tắt máy và mở lại

Một việc làm có hiệu quả cho rất nhiều người sử dụng là tắt máy và mở lại. Tắt máy và mở lại là một hành động tắt máy tính hoàn toàn và sau đó bật lại. Lý do cho việc tắt máy và mở lại bao gồm việc thiết bị điện tử khởi tạo lại tập thông số cấu hình hoặc khôi phục từ trạng thái hoặc mô-đun trước đó. Nó cũng được sử dụng để thiết lập lại tất cả các cấu hình mạng trên laptop của bạn.

Bây giờ, tắt nó xuống đúng cách và rút hết tất cả các dây từ nó. Tiếp theo lấy pin đúng cách và tháo ra. Bây giờ, chờ khoảng 2-3 phút trước khi cắm pin trở lại. Lý do để lấy pin ra là đảm bảo rằng tất cả các tụ điện đã được xả đúng và tất cả các dữ liệu hiện tại được lưu trong bộ nhớ RAM bị mất. Sau khi bật máy tính xách tay lại, kiểm tra xem lỗi wireless capability is turned off đã được giải quyết.

Giải pháp 3: Bật WiFi trên Windows Mobility Center

Có thể các cấu hình WiFi đã bị tắt trong Windows Mobility Center.

Nhấn Windows + S, nhập ” Windows mobility center “, và mở ứng dụng. Đối với người dùng Windows 7, hãy nhấn Windows + X và chọn ứng dụng từ những ứng dụng được liệt kê.

Nhấp vào nút tùy chọn ” Turn wireless on ” bên dưới hình wifi. Nếu nó không thể truy cập / không có , hãy chuyển sang các giải pháp tiếp theo. Một số máy tính không có tùy chọn này trong Windows mobility center.

Giải pháp 4: Thay đổi cài đặt quản lý nguồn

Windows có một tính năng tắt các thiết bị khi không sử dụng để tiết kiệm năng lượng. Điều này được thực hiện để tối đa hóa tuổi thọ pin của máy của bạn. Có thể là hệ thống đã tắt thiết bị của bạn và nó không hoạt động trở lại. Chúng ta có thể thử tắt chế độ tiết kiệm năng lượng. Và kiểm tra xem điều này có mang lại bất kỳ cải tiến nào cho trường hợp của chúng ta hay không. Số lượng điện tiêu thụ để giữ bộ thu sóng wifi (wifi adapter) là rất nhỏ. Nên bạn không có gì phải lo lắng.

Nhấn Windows + R để khởi chạy Run. Gõ ” chúng tôi ” trong hộp thoại và nhấn Enter. Thao tác này sẽ khởi chạy một cửa sổ gồm tất cả các thiết bị có trên máy tính của bạn.

Mở rộng “Network adapters” và định vị bộ thu sóng wifi được kết nối với máy tính của bạn. Kích chuột phải vào trên adapter Wi-Fi và chọn Properties .

Chọn tab Power Management và bỏ chọn tùy chọn ” Allow the computer to turn off this device to save power “.

Nhấn OK để lưu thay đổi và thoát. Bạn có thể cần phải khởi động lại máy tính của bạn. Xem lỗi wireless capability is turned off đã hết hya chưa.

Giải pháp 5: Sử dụng Windows Diagnostic

Chúng ta có thể thử sử dụng tính năng ‘Chẩn đoán’ có trong adapter settings của bạn.

Sau khi quan sát nhiều trường hợp. Chúng tôi nhận thấy rằng tính năng chẩn đoán đã làm việc nếu tất cả các giải pháp trên không hiệu quả. Windows sẽ tự động phát hiện ra rằng có vấn đề với network adapter của bạn và WiFi không được bật.

Nhấp chuột phải vào biểu tượng mạng của bạn có trên thanh tác vụ và chọn ” Open Network and Sharing Center “. Nhấp vào ” Change adapter settings ” hiện ở phía trên bên phải của cửa sổ.

Bây giờ bạn sẽ liệt kê tất cả các network adapter có trên máy tính của bạn. Đánh dấu bộ ‘WiFi’ và nhấp vào ” Diagnose this connection ” hiện diện bên dưới thanh địa chỉ.

Nếu Windows phát hiện và tự động sửa kết nối của bạn. Hãy khởi động lại máy tính để xác nhận rằng lỗi wireless capability is turned off đã được khắc phục.

Giải pháp 7: Cập nhật TDriver card mạng

Nhiều người dùng báo cáo rằng họ đã trải qua lỗi này. Vì driver của họ không được cập nhật lên phiên bản mới nhất. Netword adapter chỉ là phần cứng và driver là cơ chế kiểm soát chính kiểm soát hoạt động của nó. Windows được cho là cập nhật driver tự động. Nhưng, bạn cũng nên thử cập nhật chúng thủ công. Hãy tới trang web của nhà sản xuất và tải về các driver card mạng về.

Nhấn Windows + R để khởi chạy Run. Gõ ” chúng tôi ” trong hộp thoại và nhấn Enter. Thao tác này sẽ khởi chạy trình quản lý thiết bị của máy tính.

Mở rộng “Network adapters” và nhấp chuột phải vào thiết bị Wi-Fi của bạn và chọn ” Update driver”.

Bây giờ Windows sẽ bật một hộp thoại hỏi bạn bạn muốn cập nhật driver của bạn như thế bào. Chọn tùy chọn thứ hai ( Browse my computer for driver software) và tiếp tục. Chọn file driver bạn đã tải xuống bằng cách sử dụng nút Browse khi nó xuất hiện và cập nhật nó cho phù hợp.

Khởi động lại máy tính của bạn sau khi cập nhật và kiểm tra xem lỗi wireless capability is turned off có còn hay không.

Giải pháp 8: Cập nhật BIOS

BIOS là viết tắt của Basic Input / Output System. Và nó là một phần mềm được sử dụng để thực hiện khởi tạo phần cứng trong quá trình khởi động máy tính của bạn.

Hệ thống BIOS được nhà sản xuất cài đặt sẵn trên máy tính của bạn. Và nó là phần mềm đầu tiên chạy khi máy tính của bạn được khởi động. Nó giống như một chìa khóa khởi động tất cả các quá trình khác trên máy tính của bạn.

BIOS cũng có trách nhiệm kiểm tra thành phần phần cứng trên máy tính của bạn. Và đảm bảo rằng chúng hoạt động bình thường mà không có bất kỳ lỗi nào. Hầu hết các BIOS được thiết kế đặc biệt để làm việc với một model cụ thể hoặc mainboard. Theo truyền thống, BIOS được viết bằng ROM và phần cứng cần thiết để thay thế khi cập nhật BIOS. Trong các hệ thống máy tính hiện đại, BIOS được lưu trữ trong bộ nhớ flash. Do đó nó có thể được viết lại mà không cần phải thay thế phần cứng.

Có rất nhiều báo cáo rằng việc cập nhật BIOS của máy tính đã giải quyết lỗi wireless capability is turned off ngay lập tức. Nhưng chúng tôi sẽ cho nó là phương án cuối cùng vì nó rất đòi hỏi kỹ thuật.

Hãy sao lưu dữ liệu của bạn hoàn toàn trước khi sử dụng giải pháp này. Hãy liên hệ dịch vụ sửa máy tính tại nhà của chúng tôi để giải quyết giúp bạn.

Nếu cần một dịch vụ sửa máy tính quận 7. Xin liên hệ với chúng tôi

Bỏ Túi 5 Bí Quyết Sửa Lỗi Wireless Capability Is Turned Off Hay Nhất

Lỗi wireless capability is turned off là gì?

Để tìm được phương thuốc chữa bệnh hiệu quả, trước tiên chúng ta cần phải biết nguyên nhân và tình trạng gây bệnh. Lỗi wireless capability is turned off rất chung chung khó xác định lý do gây lỗi cụ thể. Tùy thuộc vào từng trường hợp hoạt động hoặc thao tác trên máy tính sai đã tạo cơ hội cho lỗi này xuất hiện. Các lỗi xảy ra gây khó chịu và ảnh hưởng đến tiến trình làm việc của người dùng Windows Network Diagnostics.

Bí quyết 1: Bật Wifi và sử dụng chế độ chuyển đổi vật lý, bàn phím

Như các bạn đã biết, một cách để tắt cục Wifi nhanh chóng nhất là dùng nút bấm. Cũng bởi nút bấm được cải tiến cho phù hợp với loại máy tính xách tay kết hợp với bộ chuyển mạch vật lý. Bộ bận cung cấp chức năng tiếp cận dễ dàng và làm việc tiện lợi. Ngay tại lúc này, sự chuyển đổi của phần cứng nếu bị vô hiệu hóa sẽ lập tức gây lỗi wireless capability is turned off.

Lúc này, bạn hãy nhanh chóng tìm kiếm nút chuyển đổi của máy tính. Hoặc cách khác là sử dụng tổ hợp phím cung cấp chức năng tắt Wifi. Như vậy, thao tác chuyển đổi phần cứng dễ thực hiện hơn. Chúng ta cũng dễ dàng truy cập sửa chữa bằng phím chung là “Fn + F2”. Đối với những loại phím khác cũng yêu cầu nhấn kèm phím “Fn” như trên. Để nhận diện chúng, bạn hãy quan sát bộ bàn phím trên loại laptop của mình. Thấy phím nào xuất hiện biểu tượng Wifi kèm theo thì sử dụng được.

Bí quyết 2: Khởi động lại máy tính

Có rất nhiều lỗi xuất hiện do xung đột máy tính mà chúng ta chỉ cần tắt máy và khởi động lại là có thể khắc phục được. Đối với trường hợp xảy ra lỗi wireless capability is turned off. Thao tác tắt máy tính giúp thiết bị chạy lại các thông số cấu hình. Từ đó trạng thái Mô – đun quay về cơ cấu hoạt động ban đầu. Ngoài ra, bạn còn có thể dùng cách này để tiến hành thiết lập cấu hình trên laptop thông thường.

Điều bạn cần làm bây giờ là rút hết các dây máy tính đúng cách. Sau đó di chuyển đến bộ phận gắn pin và tháo chúng ra. Chờ đợi một khoảng thời gian tầm 2 đến 3 phút sau để cắm pin lại như thường. Khi áp dụng phương pháp này, bạn cần lấy pin ra kiểm tra và đảm bảo tất cả tụ điện được xả đúng. Thực hiện xong thao tác yêu cầu, hãy bật máy tính lên test thử tình trạng lỗi đã biến mất hay chưa.

Bí quyết 3: Mở Wifi trên Windows Mobility Center

Giải pháp tiếp theo mà chúng tôi muốn gửi đến các bạn bao gồm những bước như sau:

Bước 1: Bấm Windows + S để truy cập vào cấu hình Wifi bị tắt. Hãy nhập vào thanh công cụ “Windows mobility center” mở ứng dụng ra.

Nếu thiết bị của bạn đang sử dụng phiên bản Windows 7, bạn có thể nhấn chọn Windows + X.

Bí quyết 4: Hiệu chỉnh chế độ cài đặt quản lý nguồn

Hệ điều hành Windows cung cấp tính năng tiết kiệm năng lượng bằng cách tắt đi những thiết bị không cần thiết. Cũng có thể vì điều này mà hệ thống của bạn bị tắt và không tự động bật lại. Hãy thử tắt đi chế độ tiết kiệm năng lượng pin và quan sát các tiến trình trên ô cửa sổ. Cách sửa lỗi wireless capability is turned off thông qua hệ thống quản lý nguồn được thực hiện như sau:

Bước 1: Khởi chạy chế độ Run bằng cách nhấn chọn phím Windows + R. Sau đó hãy nhập vào hộp thoại máy tính dãy ký tự “devmgmt.msc” và bấm Enter.

Bước 3: Tìm đến Tab chọn “Power Management” trên giao diện thiết bị. Bỏ đi dấu tích trước tùy chọn “Allow the computer to turn off this device to save power”.

Bí quyết 5: Áp dụng Windows Diagnostic

Ngoài ra, bạn còn có thể sửa lỗi này bằng cách cập nhật BIOS (Basic Input/ Output System). Hệ thống đã được cài đặt sẵn trên thiết bị và bạn chỉ cần khởi tạo chúng là xong. Nhằm đảm bảo máy tính hoạt động bình thường, phần mềm BIOS được thiết kế với model cụ thể kết hợp mainboard. Cách cập nhật BIOS có thể sửa lỗi nhanh chóng nhưng cũng đòi hỏi kỹ thuật cao.

How To Use Facebook For Business

Gil C / Shutterstock

Facebook has more than 2.7 billion active users, making it an important platform for small business social media marketing.

A Facebook for Business page can help connect you with customers and offer key information about your business, products, services and upcoming events.

When creating a Facebook for Business page, include basic contact information about your business, and be sure to engage with your followers; the more engagement you drive, the more likely your business is to be noticed.

This article is for small business owners who are interested in improving their social media marketing strategies and reaching a wider audience.

Every small business should be on Facebook. With more than 2.7 billion monthly users, Facebook gives small businesses a number of ways to promote their services, increase customer support and boost recognition.

Of course, given how many businesses have a presence on Facebook, you’ll need your Facebook business page to stand out from the crowd to draw significant attention to your company. If you’re questioning whether the work that goes into distinguishing your company on Facebook is worth it, the many benefits of Facebook business pages may convince you to invest the time.

Key takeaway: A Facebook business page is a free resource that helps businesses connect with their customers and grow their online audience.

If you create a Facebook page for your company, you can use your page to do the following:

If people are wondering when your phone line or storefront is open, they may visit your Facebook page to find out. They’ll also want to know your address if you’re a storefront or your support-line email if you offer services remotely. A Facebook business page is a one-stop shop for listing all of this information.

Not even your most loyal customers see what happens inside your business on a day-to-day basis – well, that is, unless you regularly share elucidating social media content with them. A Facebook page is a great place to post shots from inside your storefront or behind the scenes with your support team. You can also update your followers on new products, discounts and more.

Facebook for Business includes tools for determining the demographics of your Facebook audience. You can use the data provided to inform a robust demographic marketing strategy and better target your campaigns.

Starting a Facebook business page is free, and many additional Facebook marketing and analytics features are either free or low-cost. Integrating a Facebook business page into your marketing strategy is a budget-savvy way to reach more people – potentially an audience of billions – with less money.

By linking to your company’s website on your Facebook business page, you’ll drive more traffic to your website. The more people you get to your website, the better the chances will be that people will read the in-depth descriptions of your products and services that you’ve placed there. Better yet, people who jump from your Facebook business page to your website might even buy something.

Now that you know some of the benefits of having a Facebook page for your business, it’s time to start creating one. Follow these steps to set up your Facebook business page:

The first step in creating a Facebook business page is to make sure you’re setting up the right type of account. Remember that you are creating a Facebook page, not a Facebook profile. A profile is a personal Facebook account that’s designed to share personal information and photos with friends and family. Pages are public profiles that let businesses and public figures connect with fans and customers. Users just have to like a page to start seeing updates from the page on their newsfeed. Go to chúng tôi to get started.

Editor’s note: Looking for the right social media management service for your business? Fill out the below questionnaire to have our vendor partners contact you about your needs.

To create a Facebook business page, you must have a personal profile and follow Facebook’s on-screen instructions. When you’re creating a page, Facebook will ask for some information, such as a category to describe your page, and your business’s name, address and phone number. It’s important to include as much information as possible so that customers can easily recognize your page and find information about your business.

You have the option to upload profile and cover photos to your Facebook business page. It’s good practice to do so, as attractive graphics lead to better engagement rates with your content.

There are many sections you can add to a Facebook page, but not every section will be a good fit for your business. Here are some sections you should consider adding:

Home: This section is where all of your updates and posts live. It is also the first page users see when they visit your page.

About: The About section is one of the most important parts of your Facebook page. It should be filled out with your address, business details, contact information, hours and website URL. Many people go online to find specific information about a business; don’t let your potential customers down by keeping this page blank.

Community: The Community page is where posts, photos and videos from customers show up. Customers can also check in to your store here. This is a great area for your audience to interact with and learn more about your company.

Events: You can create event pages and promote upcoming events in this section. Once you create an event on Facebook, you can invite people and share specific information about it all in one place.

Offers: You can post discounts or deals from this section. This is an easy way to encourage people to come to your Facebook page. Tell customers t like your page and find a deal on it.

Posts: This section shows all of your posts, including timeline photos and updates.

Reviews:Under the Reviews tab, customers can write a review and indicate if they would recommend your business. Ratings show up at the top of your page. Although you can hide the Reviews tab, you may not want to, as it provides valuable feedback to both you and your followers. Reviews help verify your business and make it easy for customers to recommend your products or services.

Services: You can showcase your services on this page. You can also add information about your speciality, including a photo, a description and pricing.

Shop: You can add your inventory on this page, and users can buy your products directly from Facebook. Sales are sent to your bank account.

Key takeaway: Complete as many sections of your Facebook business page as you can to keep your followers engaged and informed. Consider which elements of Facebook for Business are most relevant to your small business.

Once you’ve set up your business’s Facebook page, it’s time to start creating content and engaging with your business’s followers. Here’s how to use Facebook for Business to market your products and services.

With Facebook Messenger, you can reply to customers’ messages as your business. Your inbox is located at the top of your page when you’re signed in as a page admin.

Facebook Messenger is a tool, and customers expect you to use it. In fact, Facebook tracks the response rates and times of brand pages so customers know how quickly they can expect an answer. Facebook Messenger is attractive to customers because they expect a fast response, and many people are more comfortable live chatting than calling.

Facebook recently announced an effort to merge the messaging tools on Facebook, Instagram and WhatsApp. This move emphasizes the importance of using Facebook Messenger and these other tools to communicate with customers and answer questions from your followers.

Facebook Insights is a free analytics tool. It shows data on actions taken, page views, the number of people you’ve reached, the number of post engagements and more. This information can help you measure the effectiveness of your social campaigns so you can decide how to improve your posts.

It’s important to post regularly – at least twice a week. If you find that you’re spending too much time on Facebook each day, try a third-party social media management tool, such as Hootsuite or Buffer. While creating and scheduling multiple posts takes time upfront, it saves you time in the long run. [Interested in social media management and monitoring tools? Check out our best picks on our sister site, business.com.]

It’s difficult to drive organic traffic on Facebook, but regularly running giveaways and contests helps. Before you create a contest or giveaway, make sure you understand and are following Facebook’s rules, or you could get in legal trouble. Learn more about the laws and guidelines of social media contests and sweepstakes in our comprehensive guide.

You can create events as a business on Facebook. You can invite anyone to these events and pay extra to promote them to a targeted audience on Facebook. Events can be a fun way to engage your audience and turn them into customers.

It can be time-consuming to create and share only original content. Curating content from other sources can save time and effort. Networking with other sources can also benefit you in other ways, and they may share your content in return.

In January 2018, Facebook announced that it had made major changes to its newsfeed algorithm. With these changes, Facebook prioritizes personal connections and engagement. In short, your posts won’t be seen unless they generate a conversation.

Another way to be engaging on Facebook is by using its polling features. It’s a great way to start a conversation or get to know your customers’ opinions. To create a poll, go to your Page Manager, and select “Create a poll” from the icon menu below the Write Something box.

Highlight company milestones and celebrate anniversaries on Facebook. These posts usually engage your audience and will make you seem more personable. If you’re offering special promotions for milestones or anniversaries, promote them on your page as well.

Additional reporting by Saige Driver.

If you’re scrolling through your Facebook timeline, you might notice a lot of videos. That’s because videos do great on the platform. One way to create Facebook videos is through Facebook Live, which allows you to broadcast to a large audience for free. With Facebook Live, you can have real-time conversations with followers and give them an inside look at your business.

Key takeaway: Social media is about engagement and personalization, so communicate with your customers in a way that resonates with them and remains consistent with your brand voice.

Bạn đang xem bài viết How To Turn Off “Find My Friends” On Iphone &Amp; Keep Your Location Secret trên website Kichcauhocvan.net. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!